DWS 1 – OJC’98 1: 23-10

15 januari 2017

BARNEVELD Het was niet de vraag of DWS zou winnen van OJC ’98, maar met hoeveel de Kootwijkerbroekers zouden zegevieren. DWS-coach Coen Hooijer had daarom ten doel gesteld om minder dan vijftien doelpunten door te laten en te proberen zelf boven de dertig keer te scoren.

Hilde Lozeman leidt DWS naar overwinning

,,De eerste tien minuten waren wij niet scherp genoeg; maar de andere twintig minuten van de eerste helft waren heel goed.” Mede dankzij een onhoudbare Hilde Lozeman ging DWS met 14-4 rusten, maar de geblesseerde Diane van Hunen moest in de kleedkamer achterblijven.

,,Aanvallend kregen we legio kansen, maar het bleef uiteindelijk bij 23-10. Dat is een prima uitslag; zeker verdedigend”, vertelt Hooijer die tien minuten voor tijd Kees van de Kuilen na een jaar blessureleed zijn rentree liet maken.

Doelpuntenmakers: Hilde Lozeman 9, Bas Lagerweij 5, Linemijn van den Top 2, Rens Bleijenberg 2, Gertjan Davelaar 2, Aline van de Glind 1, Diane van Hunen 1, Bernard Schut 1.

Bron: Barneveldsekrant.nl