Fiducia 1 – DWS 1: 19-16 | DWS gaat in slotfase onderuit

7 januari 2018

KOOTWIJKERBROEK – ,,Ik ben goed chagrijnig van dit verlies”, is de reactie van DWS-coach Coen Hooijer na de verliespartij tegen Fiducia. ,,Net als tegen Viking staan we 55 van de 60 minuten voor, maar verliezen we uiteindelijk.”

Het is dus andermaal een onnodige nederlaag voor DWS dat drie van haar eerste vier zaalduels won, maar in Utrecht voor de derde keer op rij verloor. Hooijer: ,,Er is eerst niets aan de hand. We komen met 5-9 voor en ik heb mijn praatje voor de rust al klaar, als Fiducia opeens nog drie keer scoort.”

Na rust blijft DWS met minimaal verschil aan de leiding, tot vlak voor tijd. ,,Fiducia toont meer strijdlust en knokt zich langs ons. Het lukt ons op dit moment niet om om te schakelen van functioneel naar strijdlustig korfballen. We krijgen genoeg kansen, maar we scoren niet en we pakken te weinig de rebound. Dat moet beter.”

Doelpuntenmakers: Kees van de Kuilen 6, Bas Lagerweij 6, Aline van de Glind 3, Rens Bleijenberg 2, Elske Ortse 1.

Bron: barneveldsekrant.nl