‘Reclame maken voor de korfbalsport is goed gelukt’

20 december 2016

BARNEVELD – Het was vooraf de bedoeling reclame te maken voor de korfbalsport. ,,En dat is meer dan gelukt”, zei DWS-speler Rens Bleijenberg na afloop van de gisteravond met 35-34 gewonnen ‘interland’ van DWS/ODIK tegen China. ,,We speelden in een volle Veluwehal, waar ongeveer driehonderd toeschouwers waren, inclusief enkele Chinezen. Het was een leuk onderonsje met de ODIK’ers en de wedstrijd zelf was spannend tot het eind.” Uiteindelijk won de Barnevelds/Kootwijkerbroekse combinatie met 35-34 van China, na een 17-20 achterstand bij rust. Er werd gespeeld in vier ‘kwartjes’ van twintig minuten. Benjamin Vos zorgde enkele seconden voor affluiten, met een goedgemikte strafworp, voor de eindstand.

Bron: barneveldsekrant.nl