Gezocht voor seizoen 2021-2022: TRAINER/COACH CKV DWS 2

31 mei 2021

KOOTWIJKERBROEK – Voor ons 2e  team zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer met een frisse kijk op korfbal. Jouw visie op het korfbalspel weet je op een positieve manier over te brengen op de spelers. Presteren is belangrijk, maar plezier is ook zeker een belangrijke factor.

Het tweede team speelt op dit moment zowel op het veld als in de zaal in de reserve 3e klasse en bestaat uit mix van jonge, enthousiaste spelers en ervaren spelers. De selectie traint 2x per week, op het veld op maandag en donderdag. In de zaal zijn de trainingsdagen normaliter maandag en woensdag. De zaaltrainingen vinden plaats in de Veluwehal in Barneveld. De selectie heeft een aparte conditietrainer en heeft een contract met een fysiotherapeut.

Over CKV DWS

CKV DWS is een hechte korfbalvereniging met een groot samenhorigheidsgevoel. Door de vereniging heen zijn zowel prestaties als plezier van belang.

Wij hebben de ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau te spelen met een goede balans tussen fanatisme en gezelligheid. We doen dat zonder actief mensen van buiten aan te trekken. Uiteraard is iedereen welkom op welk niveau dan ook.

DWS heeft een prachtige buiten-accommodatie met 2 beschutte kunstgrasvelden met goede verlichting, een gezellige kantine met 4 kleedkamers.

De trainer die volgend jaar bij DWS2 actief is, zal nauw samenwerken met de coach van DWS1 en bij gebleken geschiktheid is een reële kans aanwezig om door te groeien naar coach van DWS1.

Ben je gelouterd en ervaren, of juist een aanstormend talent en op zoek naar een leuke uitdaging? DWS is een prachtige club, waar je je snel zult thuisvoelen en het is zeker de moeite waard om kennis mee te maken. Voor de functie bieden wij een passende vergoeding.

Ben je geïnteresseerd in het trainerschap bij CKV DWS of wil je nog meer informatie, neem dan telefonisch contact op met Harry Schut (06-51252572) of Rianne Boon (06-53676805) van de TC of stuur een mail: tc@korfbaldws.nl