Introductiepagina voor nieuwe leden

Welkom bij DWS!

Hoi DWS-er,

Wat super tof en keigaaf dat jij komt korfballen bij DWS! Op deze pagina kun je van alles lezen over DWS en je kunt lezen hoe je nog meer een echte DWS’er kunt worden! Ook is er wat informatie voor je papa of mama, zodat zij ook een klein beetje een DWS’er worden ☺ Wil jij ook weten wat er bij DWS allemaal wordt gedaan? Lees dan snel verder!

Hoe word ik een echte DWS’er?

Wedstrijden
Omdat je nu op korfbal zit, ga je één keer in de week trainen met je team en je trainers. Dit is super leuk, en hier ga je heel veel leren. Maar weet je wat nog leuker is? Straks, als jij al heel veel hebt geleerd, dan ga je ook wedstrijden korfballen. Bij een wedstrijd ga je samen met jouw team tegen een ander team korfballen en dan gaan jullie samen proberen te winnen van het andere team.

Bij de wedstrijd speel je samen met je team en dan is het de bedoeling dat jullie allemaal dezelfde kleren aan hebben (zo kan je elkaar makkelijk herkennen). Bij iedere wedstrijd heeft de trainer een tas met witte T-shirtjes mee, en deze T-shirtjes mogen jullie dan aan met de wedstrijd. Wist je ook dat iedere korfbalvereniging eigen kleuren heeft voor het tenue (het tenue is het rokje of broekje en het T-shirtje dat je aan hebt met de wedstrijd)? De kleuren van DWS zijn wit en blauw. Het T-shirt dat de trainer voor jullie mee heeft is wit, en het broekje en je sokken zijn blauw.

Het is natuurlijk super leuk als jullie allemaal een beetje dezelfde broekjes of rokjes en sokken hebben. Daarom heeft DWS een webshop op de website staan waar je de rokjes, broekjes en sokken kunt zien en kunt bestellen.

Hoe ziet één korfbaljaar er eigenlijk uit?
Als je in september weer naar school toe gaat, begint ook het korfballen weer. Je gaat dan buiten op het veld bij DWS trainen en daar speel je ook wedstrijden. Soms kan het een beetje koud zijn met de training of wedstrijd. Weet je wat je dan kunt doen? Je kunt dan een trui met lange mouwen aan doen of een lange trainingsbroek met de training, zodat het niet koud is. Als je een jas aan doet met de training, dan kun je niet goed meer scoren en dat zou natuurlijk jammer zijn.

Als het ongeveer oktober is, dan wordt het kouder en dan gaan we lekker binnen in een gymzaal korfballen. We gaan dan trainen in de gymzaal bij de Koningin Beatrix school, of in de gymzaal van de Rehobothschool. In de gymzaal van de Koningin Beatrix school speel je ook de wedstrijden of in de Veluwehal in Barneveld. Als het weer maart is, dan wordt het weer warmer buiten en dan
gaan we weer lekker buiten korfballen.

Soms moet je met een wedstrijd ook naar een andere korfbalvereniging toe. Als je naar een andere korfbalclub moet voor een wedstrijd, dan gaan sommige papa’s en mama’s mee om jullie daar heen te brengen met de auto. Ook de trainer gaat dan mee om jullie te helpen.

Wist je dat je 3 keer in 1 jaar korfballen kampioen kunt worden? Je kunt kampioen worden op het veld, dat begint in september, maar ook vanaf oktober in de zaal en ook vanaf maart weer op het veld! Als je kampioen bent geworden met je team, dan krijgen jullie van DWS een medaille en patatjes met wat drinken! Ook mogen jullie de trainer onderspuiten met champagne… Dat is dus super leuk!

Als het seizoen in mei weer is afgelopen, gaan we nog 1 keer samen met iedereen korfballen. Dat noemen we bij DWS de slotdag. Op die dag gaan we korfballen in gemengde teams. Dat betekent dat je bij mensen uit allemaal verschillende teams zit, misschien zelfs wel iemand uit het 1e team van DWS (dat is het beste team!) Daarna is er altijd een barbecue, dus dan gaan we lekker met iedereen samen eten.

Facebook, Twitter, Instagram en de DWS-website.
Op de website van korfbal (www.korfbaldws.nl) staat heel veel leuks. Zo kun je daar lezen hoe laat je een wedstrijd hebt, maar ook in welk team je zit, wie je trainer is en soms staan er verhalen op de website over een wedstrijd (misschien wel over de wedstrijd van jullie team!).

Wist je dat DWS meer doet dan alleen korfballen? Soms regelt DWS ook een avondje zwemmen, of een survival middag, een middag bowlen of een middag naar Rabbit Hill (een heel leuke binnen speeltuin). Als er wat wordt georganiseerd zal je trainer dat vertellen in de training, en die zal dan een briefje mee geven met de informatie erop. Wanneer deze uitjes zijn kun je ook op de website vinden.

DWS zet ook vaak leuke foto’s en verhaaltjes op de Facebook pagina, de Twitterpagina en de Instagram van DWS. Deze kun je zelf, of misschien je papa of mama, volgen en dan kun je allemaal leuke dingen lezen en zien over DWS. Vooral foto’s en filmpjes van jouw team of andere teams zijn leuk om te zien. Ook zie je hier soms filmpjes van de beste korfballers ter wereld, daar kan je echt wat van leren!

Wedstrijden van andere teams
Op zaterdag zijn er vaak veel wedstrijden bij DWS. Je hebt natuurlijk zelf in de ochtend een wedstrijd, maar daarna zijn er vaak nog andere leuke wedstrijden die je kunt kijken. Als je een wedstrijd gaat kijken, kun je daar heel veel van leren! Weet je wat ook leuk is? Het kijken van een wedstrijd van het 1e team van DWS! Dit is het aller beste team van DWS en die kunnen ook heel goed korfballen. Soms scoren ze wel 20 doelpunten! Vaak moet het 1e team in de middag om half 4 spelen. Het zou dan super leuk zijn als jij DWS komt aanmoedigen en het zou helemaal tof zijn als je een spandoek maakt samen met je team!

Slot
Zoals je hebt kunnen lezen, is het bij DWS altijd gezellig. Wij hopen ook dat jij het heel gezellig gaat hebben bij ons, en dat je super goed wordt in korfballen! Als je heel goed je best doet, kom je later misschien wel in het 1e team en dat zou super gaaf zijn toch?  Veel plezier met de trainingen en wedstrijden, en succes met korfballen!

Papa / mama, voor jullie hebben we ook wat informatie ☺

Wij vinden het ontzettend leuk dat uw kind komt korfballen bij ons en daarom willen wij u ook graag wat meer vertellen over de manier van doen binnen DWS. Zo wordt u ook een beetje DWS’er en weet u meer af van de gang van zaken.

Zoals eerder al aan werd gegeven, zal er in de jeugd 1 of 2 keer worden getraind in de week, en daarnaast zal er op zaterdag een wedstrijd gespeeld worden. De trainingstijden worden voorafgaand aan het seizoen bepaald en deze worden op de website van DWS gezet. Hier kunt u de tijden altijd terugvinden, mocht u het vergeten zijn. Ook staat op de website hoe laat de wedstrijden zijn en waar deze worden gespeeld. Hieronder kunt u wat meer informatie vinden over de trainingen en de wedstrijden.

Trainingen:
Hoe vaak er wordt getraind in de week is afhankelijk van het team waar uw zoon of dochter in zit. Dit kunt u ook terug vinden op de website bij de trainingstijden. Op het veld wordt er altijd getraind op donderdag en een aantal teams trainen ook op maandag. In de zaal is dit verschillend, door de beperkte zaalruimte. Dit kan dus iedere dag van de (werk)week worden met uitzondering van vrijdag. Niet ideaal, maar daar kunnen we als vereniging helaas weinig aan doen.

Het is belangrijk dat uw kind op tijd bij de training aanwezig is (graag 10 minuten voor aanvang). Wij willen als vereniging graag dat de kinderen leren samenwerken en daar hoort het opzetten van de korfbalpalen ook bij. Als de kinderen 10 minuten van te voren aanwezig zijn, kan op de tijd van aanvang ook daadwerkelijk begonnen worden met de training. Op deze manier delen we de tijd efficiënt in. Na de training zullen de kinderen dan ook gezamenlijk weer de korven opruimen.

Wij willen u vragen na de training op tijd aanwezig te zijn om uw zoon of dochter op te halen, indien dit van toepassing is. De trainers die uw zoon of dochter trainen geven, moeten zelf ook trainen en dit is vaak aansluitend aan de training van uw zoon of dochter. Zij kunnen dus na de training geen toezicht meer houden op de kinderen.

Mocht uw zoon of dochter niet aanwezig kunnen zijn bij een training, wilt u dat dan tijdig doorgeven aan de trainer van uw kind? Op deze manier weten de trainers waar ze aan toe zijn.

Schoeisel:
Zoals u heeft kunnen lezen, is korfbal zowel een binnen-, als een buitensport. Hiervoor is verschillend schoeisel nodig. In het buitenseizoen spelen wij bij DWS op een kunstgrasveld en daarom is het verstandig kunstgrasschoenen aan te schaffen, in plaats van voetbalschoenen. In de zaal is het van belang dat u sportschoenen aanschaft met een lichte zool en de schoenen moeten genoeg steun bieden. Een zwarte zool wordt niet geaccepteerd in een sportzaal. Zorg dat de gymschoenen echt gymschoenen zijn en geen gewone schoenen die in het dagelijks leven worden gedragen. Deze worden ook in sportzalen niet geaccepteerd, om de zaalvloeren te beschermen tegen beschadiging.

Wedstrijden:
Op zaterdag worden er wedstrijden gespeeld. De ene week speelt uw zoon of dochter bij DWS, de andere week bij een andere vereniging. Aan de start van het seizoen krijgt uw zoon of dochter een
schema van de trainer mee, waarop staat hoe laat u iedere week moet vertrekken of aanwezig moet zijn. Ook hier is het belangrijk om op tijd aanwezig te zijn. Bij een uitwedstrijd graag 5 minuten voor vertrek aanwezig zijn, bij thuiswedstrijden graag op de aanvangstijd zorgen dat uw zoon of dochter helemaal omgekleed is. Op het schema staat ook welke week u mee moet om te rijden naar de andere vereniging, of wanneer u de shirtjestas moet wassen. Als u de shirtjestas moet wassen, kunt u de tas weer meegeven aan uw zoon of dochter bij de eerstvolgende wedstrijd.

Als u moet rijden met het team, is het belangrijk dat er genoeg plekken zijn in de auto’s, zodat we niet met te veel kinderen in één auto hoeven. Mocht het nodig zijn om een extra zoon of dochter mee te moeten nemen omdat u geen oppas kunt regelen, dan is het verstandig dit door te geven aan de trainer. De trainer kan dan inschatten of dit mogelijk is met betrekking tot beschikbare plekken in de auto.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet in de gelegenheid bent om te rijden op de dag waarop u bent ingedeeld. Wij willen u vragen om dan zelf te ruilen met een andere ouder. Mocht u hebben geruild, wilt u dat dan doorgeven aan de trainer? Mocht de ouder het vergeten, dan weet de trainer wie er gebeld moet worden.

Na de wedstrijden kan er gedoucht worden door de kinderen. Dit is in de F en de E vrijblijvend en vanaf de D verplicht. Hoe eerder de kinderen beginnen met douchen, hoe sneller de kinderen er aan wennen. Daarnaast helpt douchen na de wedstrijd om blessures te voorkomen.

Enige hulp wordt gewaardeerd:
Bij de wedstrijden moeten de kinderen allemaal tegelijk omkleden en het wedstrijdtenue aantrekken. Dit betekent bij de jongere kinderen dat de trainer van alle kinderen de veters moet strikken, de shirtjes goed bij de broekjes/rokjes in moet doen etc. Het is erg fijn als u hiermee wilt helpen als u mee moet met rijden, zodat de trainer dit niet alleen hoeft te doen.

Na het omkleden gaat de trainer met de kinderen een kort praatje houden met wat er verwacht wordt die wedstrijd. Dit wordt meestal gekoppeld aan de afgelopen trainingen. Vervolgens gaan de kinderen warmlopen en inschieten samen met de trainer en dan kan de wedstrijd beginnen. Halverwege de wedstrijd is er een korte rust van ongeveer 5 a 10 minuten. In de rust krijgen de kinderen een glaasje limonade en vertelt de trainer wat er goed gaat en wat beter kan. De kinderen mogen zelf ook wat te drinken meenemen voor in de rust, maar in de rust wordt niet gegeten. Dit is belemmerend voor de start van de tweede helft.

Korfballen met respect:
Vanuit DWS vinden wij het belangrijk dat de kinderen leren korfballen met respect. Dat betekent dat wij als trainer / coach niet tegen de scheidsrechter in gaan, maar het ook niet accepteren als de kinderen dit doen. Daarnaast willen we dat de kinderen aan het einde van de wedstrijd de scheidsrechter een hand geven om ‘bedankt’ te zeggen.

De tegenstanders krijgen aan het begin van de wedstrijd een hand om ze een prettige wedstrijd te wensen en aan het einde om ze te bedanken.

Wij verwachten als korfbalvereniging dat onze eigen trainers en coaches de scheidsrechter, maar ook de tegenstander en de kinderen met respect behandelen. Het kan zijn dat de trainers soms streng moeten zijn, omdat kinderen niet opletten of vervelend doen. Trainers bij DWS geven vrijwillig trainen, dus zij mogen ook verwachten van de kinderen dat zij actief mee doen. Natuurlijk blijven het kinderen, maar het kan dus zijn dat uw zoon of dochter toegesproken wordt of voor enige tijd aan de kant van het veld wordt gezet. Dit is nooit persoonlijk bedoeld, maar dit wordt gedaan om met de overige kinderen de training te kunnen voortzetten.

Indeling van de teams aan het einde van het seizoen:
Bij korfbal is de volgende indeling bekend wat betreft teams:
Team / Leeftijd / Lengte van de korf / Grootte van de bal

Kangoeroe Klup / 0 tot en met 5 / n.v.t. / n.v.t. (diverse sport en spel)
F jeugd / 5,1 tot en met 7,0 / 2,5 meter / K3
E jeugd / 7,1 tot en met 9,0 / 3 meter / K4
D jeugd / 9,1 tot en met 11,0 / 3 meter / K4
C jeugd / 11,1 tot en met 13,0 / 3,5 meter / K5
B jeugd / 13,1 tot en met 15,0 / 3,5 meter /K5
A jeugd  / 15,1 tot en met 18,0 / 3,5 meter / K5

Aan de hand van leeftijd wordt bepaald in welk team iemand komt. Het kan dus zijn dat na een seizoen kinderen naar een hoger team moeten, omdat ze te oud zijn geworden voor het team waar ze in zitten. Daarnaast zijn er meerdere teams in één categorie. Bijvoorbeeld; een E1 en een E2.

De indeling die wordt gemaakt, wordt aan de hand van leeftijd gemaakt, maar ook aan de hand van talenten. Het betekent dus niet dat alle oudste kinderen in het 1e team komen en de andere kinderen in het tweede team. Soms is het nodig om een selectietraining te houden, om zo de nieuwe indeling te bepalen voor het volgende seizoen.

Mocht uw zoon of dochter thuis willen oefenen met korfballen, dan zijn er diverse mogelijkheden om een korf en bal te kopen. U kunt ook even informeren bij DWS, of er misschien nog een oudere bal ligt, die u voor een klein prijsje kunt overnemen. Deze ballen hebben dan niet meer genoeg grip om wedstrijden mee te spelen, maar fungeren nog prima om thuis lekker mee te oefenen. Let wel goed op de grootte van de bal en korf wanneer u deze aan wilt schaffen. Hierboven kunt u de afmetingen per team zien.

Uitschrijven bij DWS
Het kan voorkomen dat uw zoon of dochter geen plezier heeft in het korfballen en graag wil stoppen. Dit is natuurlijk erg jammer, maar helaas niet te voorkomen. Graag zouden wij dit dan tijdig willen horen, en het liefst al voor april, of uiterlijk april. In mei wordt de nieuwe indeling gemaakt voor het volgende seizoen en dan is het van belang dat bekend is wie er wel en niet gaan stoppen. Mocht u in deze situatie terecht komen, dan horen wij dat graag uiterlijk eind april. Eigenlijk is stoppen tijdens het seizoen uit den boze, het gevolg is namelijk dat DWS de teams tijdens het seizoen moet herindelen. Uit ervaring is gebleken dat dit erg vervelend is en storend voor de kinderen. Mocht dit voorkomen, dan willen we u vragen dit te overleggen met Iris Ortse of Gerjan van de Krol. Zij zijn samen verantwoordelijk voor de Jeugd Technisch Commissie van DWS. U kunt Gerjan en Iris aanspreken op donderdag (Iris en Gerjan zijn trainer, dus zij zijn altijd aanwezig) en hun telefoonnummers kunt u aan het einde van dit boekje vinden. Het uitschrijven kan via het uitschrijvingsformulier op onze website: https://www.korfbaldws.nl/lidmaatschap/

Mocht u niet op tijd af hebben gemeld (voor eind april) of uw zoon of dochter stopt tijdens het seizoen met korfballen, dan bent u verplicht de contributie door te blijven betalen. Wij betalen als vereniging zijnde bondskosten per aangemeld lid en die kosten blijven doorlopen, ook als uw zoon of dochter tijdens het seizoen stopt. Ook als uw zoon of dochter niet op tijd wordt afgemeld voor het volgende seizoen, zijn deze kosten weer verbonden aan het lidmaatschap. Het is dus voor ons handig, maar ook zeker voor uzelf om tijdig af te melden.

Extra’s voor de jeugd
Zoals eerder genoemd zijn er af en toe leuke uitjes voor de jeugd, zoals zwemmen, bowlen en survivallen. Naast deze activiteiten zijn er nog wat andere activiteiten bij DWS.

Eens in het jaar, rond begin november, houdt DWS een oliebollenactie. Op deze korfbalvrije zaterdagochtend gaan de kinderen van DWS in groepjes met een volwassene op pad om oliebollen te verkopen in Kootwijkerbroek en omstreken. Dit is altijd een enorm gezellige ochtend. Wij verwachten dat de kinderen aanwezig zijn op deze ochtend.

Om het seizoen af te sluiten, organiseert DWS ieder jaar een hutspottoernooi. Dit toernooi is een toernooi voor de hele vereniging. Vooraf worden er teams gemaakt met alle leeftijden en teams door elkaar heen. Er worden dan wedstrijden gespeeld en uiteindelijk is er een kampioen. Ouders zijn van harte uitgenodigd op deze gezellige dag. Na deze dag is er een gezamenlijke barbecue om het seizoen definitief af te sluiten. Iedereen kan dan gezellig blijven eten.

Ook worden enkele weken voorafgaand aan de slotdag lotenboekjes uitgedeeld aan de kinderen. Deze boekjes mogen de kinderen verkopen en als ze zijn verkocht inleveren bij hun trainer. Op de slotdag zelf wordt de verloting gehouden en dan wordt er bekend gemaakt wie er prijzen hebben gewonnen. Voor het lid dat de meeste lootjes weet te verkopen, is er ieder jaar een leuke prijs! Boekjes mogen alleen ingeleverd worden als alle lootjes zijn verkocht. Wij verwachten dat ieder lid tenminste één boekje verkoopt. Extra boekjes zijn te halen bij Jos Westervelt Tweewieler specialist, vlakbij het DWS-veld.

Team van de week en pupil van de week:
Bij de thuiswedstrijden van DWS 1 is er wat leuks voor de jeugd.

In de zaal is er een team van de week. Iedere thuiswedstrijd mag er een jeugdteam van DWS het veld op komen lopen, hand in hand met de spelers van het 1e team. De spelers worden dan voorgesteld aan het publiek, samen met de jeugdleden die zij voor zich hebben staan. Het team van de week heeft dan een ereplek op de tribune, namelijk de voorste rij. Dit is voor de jeugd een spektakel. Het is helemaal leuk als de kinderen een spandoek hebben gemaakt, die zij dan tijdens de wedstrijd neer kunnen zetten of op kunnen hangen.

Op het veld is er een pupil van de week. De pupil van de week wordt door middel van loting gekozen, en ieder jeugdlid heeft hier kans op. Kinderen die het al geweest zijn doen niet meer mee met de loting. De pupil van de week mag een doorloopbal nemen aan het begin van de wedstrijd. Ook dit is voor de kinderen erg leuk.

Leden werven:
Bij DWS zijn er in de jeugd meer meisjes dan jongetjes aanwezig. Dit is natuurlijk erg jammer, want het is het aller leukste om gemixt te korfballen (zo hoort het ook). Daarom heeft DWS het volgende bedacht: ‘Als een lid van DWS een jongetje bij DWS krijgt en dat jongetje ook lid wordt, krijgt degene die het jongetje op korfbal heeft gekregen een cadeaubon van €50!

Overige informatie:
DWS is een christelijke korfbalvereniging. Dit dragen wij uit door op christelijke feestdagen niet te trainen. Bij christelijke feestdagen kunt u denken aan biddag, dankdag, tweede paas- en pinksterdag en kerstmis.

De kleedruimtes bij DWS zijn open ruimtes en deze gaan niet op slot tijdens de trainingen of wedstrijden. Het is daarom van belang waardevolle spullen zo veel mogelijk uit de kleedkamer te halen. Bij de kantine is een tassenrek aan de muur bevestigd, hier kan uw zoon of dochter een tas in zetten. Op deze plek is altijd toezicht vanuit het veld en de kantine.

Mochten er dingen spelen die u graag besproken wilt hebben, dan is uw eerste aanspreekpunt de trainer van uw zoon of dochter. Mocht u graag iemand van de Jeugd Technisch Commissie willen spreken, dan kunt u contact opnemen met Colinda Jansen, Joel Lagerweij of Iris Roelofsen. Ook zijn er twee vertrouwenspersonen aanwezig bij DWS. De vertrouwenspersoon voor de jeugdteams is Henry Ortse. Hij is niet standaard aanwezig, dus mocht u hem willen spreken kan dat telefonisch, of u kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. Voor de seniorenteams is de vertrouwenspersoon Martine Schut. Zij is ook niet standaard aanwezig, dus ook bij haar kunt u een afspraak maken.

KNKV wedstrijdzaken App:
Met deze app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een korfbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van korfbal houdt!

Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s! Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.

Ook kan je hierin jouw persoonlijke gegevens controleren en eventueel aanpassen. Zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt dat bij jouw korfbalvereniging bekend is. Mocht je deze niet weten of vragen hebben over de app, stuur dan een email naar korfbaldws@gmail.com

De eerste stap is het registeren. Bij het registreren gebruikt u het door u ingeleverde email adres en mag u zelf een wachtwoord kiezen. Daarna krijgt u een activatiecode in de mail. Als uw account geactiveerd is, dan kunt u inloggen op de app. Uitleg van de app kunt u hier vinden (deze staat ook op de website, links in het hoofdmenu bij ‘Handige links’:  https://www.sportlink.nl/knkv/

Algemene informatie DWS:
Accommodatie DWS (buiten veld):
Kantine: ‘t Korfbalhonk, dr. A.A. Jessestraat 3, 3774 JV Kootwijkerbroek
Tel. 06-40142124.
Type veld: Kunstgras.

Sportzaal Kamphuis bij Koningin Beatrix School (Binnen accommodatie voor trainingen voor de hele jeugd, en wedstrijden voor de F en de E teams.)

Sportzaal De Boog bij Rehobothschool (Binnen accommodatie voor trainingen voor de hele jeugd.)

Sporthal Veluwehal in Barneveld (Wedstrijden binnen vanaf de D en hoger.)
Adres: Nieuwe Markt 6
Postcode: 3771 CB Barneveld
Tel. 0342 – 417979

Bestuur en commissies:
Bestuur:
Voorzitter: Bernard Schut
Secretaris: Bertram Lagerweij
Penningmeester: Menno Bouw
Wedstrijdsecretaris sen/A jeugd: Joanne Lijbers
Wedstrijdsecretaris B – F jeugd: Iris Roelofsen
Algemeen adjunct: Christiaan van Hunen

Jeugd Technisch Commissie:
Colinda Jansen | 0648257721 |vdbergcm@live.nl
Iris Roelofsen | 0621681793 |  iris_ortse@hotmail.com
Joël Lagerweij | 0636118462 | joellagerweij1@gmail.com

Vertrouwenspersonen:
Henry Ortse | 0651113413 | h.ortse@kpnplanet.nl
Martine Schut |  0622887116 |  m.z.b.schut@gmail.com

Overige commissies kunt u vinden op de website: https://www.korfbaldws.nl/bestuur-commissies/

Links:
Website van DWS: www.korfbaldws.nl
Facebook van DWS: https://www.facebook.com/ckvDWS/
Twitter van DWS: https://twitter.com/korfbaldws
Instagram van DWS: http://www.instagram.com/korfbaldws/
Webshop teamkleding: https://clubs.deventrade.com/nl/ckv-dws/clubcollectie
Facebook-groep DWS rommelmarkt voor sportkleding: https://www.facebook.com/groups/872880850454066/?ref=share

Er zijn heel veel korfbal gerelateerde websites die leuk zijn om eens te bekijken. Deze links kunt u vinden op de website van DWS onder het kopje ‘Links’