Lidmaatschap

Aanmeldformulier

Wijzigingsformulier

Uitschrijfformulier

Contributie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

 

 

 

Wil je een keertje komen kijken of meetrainen? 

Stuur dan een bericht naar:
Wedstrijdsecretaris jeugd – Rachel van ’t Foort  –  contactformulier of
Wedstrijdsecretaris senioren – Joanne Lijbers  –  contactformulier

KNKV wedstrijdzaken App:

Met deze app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een korfbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van korfbal houdt!

Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s! Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.

Ook kan je hierin jouw persoonlijke gegevens controleren en eventueel aanpassen. Zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt dat bij jouw korfbalvereniging bekend is. Mocht je deze niet weten of vragen hebben over de app, stuur dan een email naar korfbaldws@gmail.com

Ledenadministratie in Sportlink Club:
Alle gegevens van onze leden zijn in Sportlink Club vastgelegd. Dit programma is gekoppeld met onze sportbond KNKV.
Wil je controleren of je gegevens kloppen? Stuur dan een email naar korfbaldws@gmail.com en vraag naar je gegevens die bij DWS bekend zijn.