DWS 1 22 - 25 Victum 1

11 November 2017 - 18:30

KOOTWIJKERBROEK – Waar DWS hoopte te kunnen stunten, leed het uiteindelijk toch een ingecalculeerde nederlaag tegen KV Victum: 22-25.

De bezoekers uit Houten waren een maatje te groot, vooral in de eerste helft. ,,Victum heeft altijd hoger gespeeld en ze hebben twee spelers die de kar trekken”, vertelt coach Coen Hooijer die ervoor koos om het gevecht aan te gaan. ,,We konden de schade beperken of er keihard tegenin gaan. We hebben het laatste gedaan en een mooie wedstrijd gespeeld.”

,,We hebben verdedigend weinig domme doelpunten weggegeven, maar een aantal afstandsschoten was ons te machtig. Het was niet slecht wat we tot rust lieten zien en de tweede helft waren we minimaal gelijkwaardig. We houden ondanks het verlies hier een goed gevoel aan over en moeten hiervan leren.”

Doelpuntenmakers: Bas Lagerweij 7, Kees van de Kuilen 6, Hilde Lozeman 2, Gertjan Davelaar 3, Aline van de Glind 2, Rinske van den Brink 1, Rens Bleijenberg 1.

Bron: barneveldsekrant.nl