HKC 1 14 - 23 DWS 1

25 November 2017 - 20:10

KOOTWIJKERBROEK – DWS heeft op bezoek bij het Utrechtse HKC gedaan wat het moest doen. De gepromoveerde Kootwijkerbroekers wonnen eenvoudig van de hekkensluiter in de tweede klasse E: 14-23.

,,Het was een zakelijke overwinning”, analyseert coach Coen Hooijer die blij is met de zege, maar had gehoopt dat het verschil groter zou zijn. ,,Wij hadden moeite om ons eigen spel te vinden in de eerste helft. Na rust sloegen we meteen een gat van vier naar acht punten voorsprong. Toen was het gespeeld.”

Hooijer maakte veelvuldig gebruik van spelers uit het tweede, zoals Maarten van de Kuilen. ,,Maarten kwam erin voor Rens, die ik even wat aanwijzingen kon geven. Maarten scoorde meteen en na anderhalve minuut pakte Rens het weer goed op.”

Doelpuntenmakers: Bas Lagerweij 4, Hilde Lozeman 3, Kees van de Kuilen 3, Gertjan Davelaar 3, Elske Ortse 2, Davitha van de Kuilen 2, Aline van de Glind 2, Rens Bleijenberg 2, Maarten van de Kuilen 1.

Bron: barneveldsekrant.nl