DWS 1 – Synergo 1 : 6-25 | DWS veilig ondanks wanvertoning

11 februari 2018

KOOTWIJKERBROEK – ,,Een wanvertoning”, zo bestempelt coach Coen Hooijer de beschamende 25-6 nederlaag bij Synergo.

Het is geen schande dat de Utrechtse koploper te sterk was voor DWS, maar het feit dat de Kootwijkerbroekers in de eerste helft slechts één keer scoorden en vijftien treffers moesten incasseren valt slecht bij Hooijer: ,,Dit zijn de mooiste wedstrijden, want je hebt niks te verliezen.”

,,We gaan ook goed van start en komen op voorsprong. Dat we met een 10-5 achterstand gaan rusten, is niet erg. Na rust wordt het in één keer 25-5. Het publiek ging uit zijn dak, omdat je dan nog één keer scoort. Dan sta je voor schut.”

Hooijer hoopt dat de nederlaag een ‘incident’ is. Daarnaast was er ook goed nieuws van DWS; de ploeg handhaafde zich in de tweede klasse door nederlagen van Viking en Fortissimo.

Doelpuntenmakers: Davitha van de Kuilen 1, Hilde Lozeman 1, Aline van de Glind 1, Elske Ortse 1, Bas Lagerweij 1, Rens Bleijenberg 1.

Bron: barneveldsekrant.nl