DWS 1 – Viking 1: 18-19 | DWS verliest nipt van Viking

17 december 2017

KOOTWIJKERBROEK – DWS hoopte de winterstop met een mooi resultaat in te gaan, maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Viking (18-19). ,,Het is een enorme deceptie, maar ik verwijt mijn ploeg niks en de complimenten zijn voor Viking”, vertelt coach Coen Hooijer.

Viking kwam als hekkensluiter naar Barneveld, maar ook als ploeg met de minste tegendoelpunten. Hooijer: ,,We wisten dat we voor de punten moesten knokken en dat hebben we ook gedaan.” DWS kende een prima eerste helft en leidde bij rust met 10-6.

In de tweede helft bleef het kansen creëren, maar de treffers vielen niet. ,,We hadden heel veel pech in de afronding en de wissels pakten helaas niet goed uit”, aldus Hooijer die de scheidsrechter een negatieve rol zag opeisen: ,,Zover moeten we het niet laten komen, maar hij heeft ons punten gekost.”

Doelpunten: Bas Lagerweij 6, Kees van de Kuilen 4, Gertjan Davelaar 3, Hilde Lozeman 2, Davitha van de Kuilen 1, Elske Ortse 1, Rens Bleijenberg 1.

Bron: barneveldsekrant.nl