DWS 1 – VIKO 1: 19-19 | DWS verliest een punt tegen VIKO

10 maart 2019

KOOTWIJKERBROEK – ,,Als je een punt pakt tegen de nummer twee maar niet tevreden bent met de uitslag, dan weet je dat je goed gespeeld hebt.” Dat concludeert Gerjan van de Krol, die zaterdag Coen Hooijer eenmalig verving als hoofdcoach van DWS na het gelijkspel (19-19). ,,We zijn de hele wedstrijd de betere ploeg, maar VIKO komt in de laatste minuut toch nog langszij. Dat is dan ook weer de individuele klasse van de nummer twee.”

Desondanks is Van de Krol tevreden met het spel van de Kootwijkerbroekers: ,,We spelen de eerste helft super goed; verdedigend hebben we alles onder controle, aanvallend zijn we heel geduldigd.”

VIKO komt sterk uit de kleedkamer en loopt langzaam in op DWS om uiteindelijk in de slotminuut de gelijkmaker te maken. DWS blijft op de zevende plaats, maar houdt de kans op handhaving in eigen hand.

Doelpuntenmakers: Hilde Lozeman 4, Rinske van den Brink 4, Kees van de Kuilen 4, Bas Lagerweij 4, Davitha van de Kuilen 2, Elske Schonewille 1.

Bron: barneveldsekrant.nl