DWS got talent

24 april 2019

Veiling voor alle senioren / A-junioren. Het is al weer 5 jaar geleden dat we de DWS GOT TALENT veiling hebben gehad. Tijd om onze talenten weer tentoon te stellen! Jullie doen toch weer mee!

Wat zou zo’n talent kunnen zijn:
Dit kan natuurlijk iets zijn wat je werkgerelateerd zou kunnen aanbieden, denk aan timmerwerkzaamheden, helpen bij de boekhouding, schoorsteeninspectie o.i.d., maar het kan ook iets zijn als taarten bakken, High Tea verzorgen, een avondje oppassen, auto- of ramen wassen enz. Verzin maar iets.

Hoe gaan we het doen:
Er komt in de kantine een poster te hangen waar de namen van alle spelende senioren, maar ook sommige niet spelende senioren en junioren op komen te staan.
Schrijf achter je naam welk talent / artikel jij aan gaat bieden voor de veiling van DWS en wat hier het minimale bod voor moet zijn. Je mag het ook doorgeven aan Iris via de mail: iris_ortse@hotmail.com. Ieder ander mag hier dan op bieden en natuurlijk weer overbieden! Je kunt je bod vermelden op de poster.

Einde van de veiling:
Op 29 juni 2019, tijdens de slotdag, is de sluiting van de veiling. Een “stalmeester” zal die middag proberen om de biedingen nog wat omhoog te krikken, maar daar zal dan de laatste hamerslag vallen.

Graag willen we voor zaterdag 25 mei weten welk talent jij aan gaat bieden en wat het minimale bod moet zijn. We hopen z.s.m te kunnen starten met de biedingen op de poster.

ECHT… ook jij heb een talent. Laat je het ons weten?
En bieden hè!!!!

>> Bekijk hier de lijst