DWS Tentenkamp voor D-, C-, B- en A-jeugd

2 mei 2018

Op vrijdagmiddag 22 juni tot zaterdagochtend 23 juni organiseert DWS een tentenkamp voor de teams D t/m A. Het tentenkamp wordt een leuke afwisseling van sportieve onderdelen en veel gezelligheid. Super leuk dus! Je kunt je vanaf vandaag tot 24 mei inschrijven voor het tentenkamp. Lees hier verder hoe je dat doet.

Inschrijven
Tijdens het tentenkamp slaap je in een … tent. Die regel je zelf met je groepje. Een groepje bestaat uit maximaal vier meiden of vier jongens. Je schrijft je met samen met je tentgenoten in. Deelname aan het tentenkamp kost €5,00 per persoon. Je betaalt dit bedrag gelijk bij het inleveren van het inschrijfformulier. Als je liever niet in een tent slaapt, kun je er ook voor kiezen om in een kleedkamer te slapen. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

Tentenkamp2018 Inschrijfformulier (download het formulier en print het)

Bonte avond!
We houden ook een super leuke bonte avond, waarbij jullie zelf voor het vermaak zorgen! Iedereen verzorgt met een paar anderen een act. Je kunt dansen/playbacken/een spel bedenken/wat dan ook. Wees vooral creatief! Je bonte-avond-clubje hoeft niet hetzelfde te zijn als je tentgroepje, maar het mag natuurlijk wel. Geef ook voor 24 mei aan Rens door met wie jullie een act doen en wat jullie gaan doen.

Dus wat staat je te doen?
1) Tentgroepje inschrijven en een tent regelen
2) Bonte-avond-groepje vormen en een act bedenken
3) Inschrijven voor tentenkamp (bij Elske) en opgeven voor de bonte avond (bij Rens) voor 24 mei.