Korfballers blij met start zaalseizoen

20 november 2021

Aanvoerder Rens Bleijenberg (26) van DWS verheugt zich ook op het zaalseizoen: ,,Na een moeilijk veldseizoen zijn wij erg toe aan de nieuwe competitie in de zaal. Wij zijn met het team een weekendje naar het Duitse Gronau geweest en de sfeer zit er goed in.

We hebben lekker getraind en hebben denk ik een beter team voor de zaal dan voor het veld. In de zaal gaat het allemaal wat sneller, zijn er geen lastige weeromstandigheden en kunnen we goed gebruik maken van onze afstandsschoten. Gelukkig heeft iedereen in ons team een QR-code, dus daar voorzie ik geen problemen.”

DWS zit in een tweede klasse met veel bekende ploegen uit de regio. Volgende week start DWS de competitie met een uitwedstrijd in Rheden tegen Rheko. Bleijenberg: ,,Toevallig hebben we net een leuk oefenduel tegen Rheko gespeeld, zaterdag oefenen we helemaal in Delden tegen Zwart Wit. Het is duidelijk dat een goed resultaat bij de competitiestart voor ons erg welkom is.

Ik denk dat we in een leuke en interessante poule zitten waar Telstar titelfavoriet is. Leuk dat we ook tegen Revival spelen, daar hebben we een goede band mee. Als wij ons handhaven, hebben we het goed gedaan.”

Bron: barneveldsekrant.nl | Peter de Kinder