Lid van de week: Christiaan van Hunen

27 februari 2021

Hallo allemaal, ik ben Christiaan van Hunen en ik ben 32 jaar oud, getrouwd met Diane en trotse vader van onze zoon Ries en dochter Nina.

In welk team zit je?
Ik speel de afgelopen jaren zo nu en dan mee met het 4e. Ik heb de hele jeugd doorlopen tot aan de senioren 1, daar moest ik helaas te vroeg naar mijn zin stoppen vanwege een blessure.

Hoelang zit je al op korfbal?
Ik zit sinds mijn 7e of 8ste op korfbal

Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven ben ik ‘alround metaalbewerker’ bij Loenhorst Metaal Barneveld.

Wat mis je het meeste aan DWS?
Hetgeen wat ik het meest mis aan DWS is al de gezelligheid die we altijd hebben op trainingsavonden en wedstijddagen. Het was altijd een vast ritueel op de zaterdag om naar het veld of de zaal te gaan om daar wedstrijden te kijken of spelen en vervolgens een praatje te maken en wat te drinken.

Wat zijn je hobby’s die je wel in coronatijd kan doen?
Hobby’s die ik in de coronatijd wel kan doen…. een beetje klussen hier en daar en lekker tijd doorbrengen met mijn gezin.

Waar kijk je het meest naar uit als alles weer mag?
Het geen ik het meest naar uit kijk als alles weer mag is weer het ‘oude leven’ oppakken en lekker op de zaterdag naar het veld.

Heb je nog een tip voor andere om de Lock down door te komen?
Mijn tip om de Lock down door te komen: Maak je niet druk!

Je bent uitgedaagd door Bart Krikke!
Was jouw auto:

Volgende lid van de week is Matthias Budding en zijn challenge is 5 strafworpen op rij scoren. Dit kan hij uiteraard want hij oefent nog dagelijks op de korfbalpaal bij hem thuis…