OKV 1 – DWS 1: 13-10 | DWS verliest van directe concurrent

24 oktober 2021

KOOTWIJKERBROEK- DWS is er in Oostzaan niet in geslaagd om de gewenste eerste zege van het seizoen te behalen. In het kelderduel tussen de nummers zeven en acht was OKV met 13-10 te sterk voor DWS.

DWS trad aan zonder Linemijn Jansen en Sabrina van de Brink en stond halverwege op een 5-2 achterstand. In het tweede deel begonnen de bezoekers uit Kootwijkerbroek steeds beter te spelen, zonder gelijk te maken. Dankzij een eindsprint wist OKV uiteindelijk met 13-10 te winnen. Tot overmaat van ramp viel invaller Diana van Hunen met een ogenschijnlijk vervelende beenblessure uit.

Trainer René Slegh was duidelijk: ,,Door wat personele problemen hebben we van te voren flink moeten puzzelen. In de tweede helft waren we constant in de achtervolging en kwamen we meerdere malen terug tot een punt achterstand. Het lukte helaas niet om door te drukken. Door een combinatie van de vele wisselingen en ons gebrek aan scorend vermogen staan we helaas waar we staan”.

Zaterdag sluit DWS in Assendelft het eerste deel van de veldcompetitie af tegen Furore.

[Doelpuntenmakers DWS:] Job Schonewille 3, Gert-Jan Davelaar 2, Colinda van den Berg 2, Joanne Lijbers 2 en Rens Bleijenberg 1.

Bron: barneveldsekrant.nl