Oranjekoorts bij Tentenkamp 2024!

23 juni 2024

Het was een druk einde van het korfbalseizoen bij DWS. Afgelopen weekend was DWS aanwezig bij de open bedrijvendag in Kootwijkerbroek (waarbij meer dan 500 kinderen kennismaakte met korfbal), organiseerde DWS het eerste beachvolleybaltoernooi op het nieuwe beachvolleybalveld en bleven bijna 40 kinderen kamperen op het DWS-veld. Een druk weekend dus. Hierbij een kort verslag van het tentenkamp.

Tentenkamp
Het tentenkamp stond dit jaar in teken van ‘oranjekoorts’. Door het EK en de voetbalwedstrijd Nederland-Franrkijk op vrijdagavond had iedereen zijn mooiste oranje-outfit aan.  Nadat de tenten op vrijdagmiddag werden opgezet, met hulp van wat ouders en de leiding, kon het feest beginnen. Het beloofde wederom een tentenkamp te worden met veel korfbal, spelletjes, gezelligheid, patat eten en natuurlijk weinig slaap.

Na het avondeten werd de kantine verbouwd voor verschillende activiteiten en natuurlijk de wedstrijd Nederland-Frankrijk. Na de 0-0 wedstrijd gingen de meesten nog niet naar hun tent. Er werden sterke verhalen verteld bij het kampvuur en marshmallows geroosterd. Het beloofde een korte nacht te worden.

De volgende ochtend was iedereen weer vroeg uit de veren. Was er echt sprake van ochtendgymnastiek op het veld of was iedereen daar te moe voor? Na het ontbijt en de sterke verhalen over de nacht, werd het tijd de tenten op te ruimen en naar huis te gaan. We kijken terug op een super leuk tentenkamp, allemaal bedankt dat jullie er waren!!

Tot de volgende keer!