Sparta(N) 1 – DWS 1: 22-13 | Geen nieuwe stunt voor DWS in Nijkerk

16 februari 2020

KOOTWIJKERBROEK – Een week na de enorme stunt tegen koploper KVZ heeft DWS niet weer voor een verrassing kunnen zorgen. Titelkandidaat Sparta was zaterdag in Nijkerk met 22-13 te sterk voor de ploeg van trainer René Slegh.

In Sporthal Watergoor moest DWS zonder Job Schonewille, Rinske van den Brink en Linemijn Jansen aantreden en ging het in de eerste helft tot 7-7 gelijk op. De makkelijk scorende thuisploeg nam daarna afstand en via een 10-8 ruststand liep Sparta in de tweede helft uit tot een marge van negen.

Trainer Slegh was realistisch: ,,Vandaag moesten wij flink schuiven in de opstelling en waren wij ongelukkig in de afronding. Zeker in de tweede helft was Sparta een maatje te groot voor ons”. Door de nederlaag zakt DWS naar plek vier in Poule 2D en is handhaving met nog vier wedstrijden op het programma nog niet helemaal zeker.

Doelpuntenmakers: Joël Lagerweij 6, Gert-Jan Davelaar 4, Hilde Lozeman 2, Rens Bleijenberg 1.

Bron: barneveldsekrant.nl