Tiel’72 1 – DWS 1: 11-20

16 oktober 2016

KOOTWIJKERBROEK – DWS gaat als koploper van het veld met een maximale score zich voorbereiden op het zaalseizoen. De Kootwijkerbroekers wonnen ook van Tiel ’72 met speels gemak.

DWS behoudt maximale score

Binnen enkele minuten was het al duidelijk wie de wedstrijd in Tiel zou winnen. DWS kwam op een 0-6 voorsprong en liep uit naar 1-9. In de tweede helft had DWS een goede serie, waardoor het zelfs met 6-18 voorkwam; uiteindelijk werd het 11-20.

Coach Coen Hooijer is uiteraard blij met de zege: ,,We hadden ons goed voorbereid en dat betaalt zich uit. We hadden hen eerder gefilmd en de zwakke plekken geanalyseerd. Ik ben tevreden, maar je ziet natuurlijk altijd verbeterpunten.”

Hooijer geeft aan te genieten van het succes. ,,Dit is echt super. Zeker gezien het vorige seizoen. We zijn een trotste koploper.”

Doelpuntenmakers: Diane van Hunen 7, Bas Lagerweij 5, Hilde Lozeman 3, Aline van de Glind 2, Linemijn van den Top 1, Gertjan Davelaar 1, Bernard Schut 1.

Bron: barneveldsekrant.nl