Trainers DWS 1 en DWS 2 bekend en meer selectienieuws

23 juni 2021

Het bestuur en de TC van DWS zijn blij om te kunnen meedelen dat de trainersstaf voor de selectie van DWS voor volgend seizoen compleet is. Rene Slegh, trainer van DWS 1 en sinds 2019 coach van DWS 1, liet in januari al weten door te willen gaan bij DWS. Voor DWS 2 moest er een nieuwe trainer/coach gevonden nadat Gerjan van de Krol liet weten na dit seizoen te vertrekken naar Sparta Nijkerk 2. Jaco Boon volgt Gerjan van de Krol volgend seizoen op als trainer/coach van DWS 2.

Afgelopen zaterdag heeft Rene Slegh zijn handtekening gezet onder de contractverlenging en heeft Jaco Boon zijn nieuwe contract getekend als trainer/coach van DWS 2.

Jaco is een bekend gezicht bij DWS. In eerste instantie via zijn korfbalvrouw Rianne, maar sinds enkele jaren is hij ook intensief betrokken bij DWS 2 als assistent van voormalig trainers Christiaan van Hunen en Gerjan van de Krol. De afgelopen jaren heeft Jaco zich ontwikkeld als een echte korfballer, want zijn sportervaring deed hij in eerste instantie op bij een andere sport. Jaco heeft in het eerste van Lunteren en SKV-Wageningen gevoetbald. Daarnaast is hij al 15 jaar trainer geweest van verschillende junioren- en seniorenvoetbalteams. Maar inmiddels loopt hij al meer dan 5 jaar rond bij DWS als assistent-trainer. Zijn coachervaring, zijn korfbalervaring en zijn kennis en band met de selectie maken Jaco de ideale opvolger van Gerjan van de Krol. De TC en het bestuur zijn dan ook erg blij dat Jaco de nieuwe trainer/coach wordt van DWS 2 en samen met Rene Slegh de trainersstaf vormt voor de selectie van DWS.

Afgelopen zaterdag heeft de selectie ook afscheid genomen van Gerjan van de Krol. Wij willen hem hier nogmaals bedanken voor de jaren inzet als trainer/coach van DWS A1 en DWS 2 en wensen hem veel succes bij Sparta Nijkerk. Gelukkig gaf Gerjan al aan nog alle vrije momenten te besteden bij DWS langs het veld.

 

En er was zaterdag sprake van nog een afscheid. Hilde Lozeman, speelsters van de selectie van DWS, gaat met zwangerschapsverlof. Van harte Hilde! Ook zij kun natuurlijk een presentje in ontvangst nemen.