wijziging lidmaatschap doorgeven voor 1 juni

18 mei 2020

Het einde van het seizoen nadert en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels gestart. Het is daarom dan ook wenselijk dat alle wijzigingen/afmeldingen uiterlijk 1 juni doorgegeven worden vóór de start van het nieuwe seizoen (= 1 juli 2020).

Je kunt hierbij denken aan een wijziging van lidmaatschap: van spelend naar niet spelend of van spelend naar midweek, maar ook wijziging in jouw adresgegevens en/of contactgegevens.

Ga hiervoor naar https://www.korfbaldws.nl/lidmaatschap/ en gebruik het wijzigingsformulier op deze pagina.

KNKV wedstrijdzaken App voor alle leden beschikbaar

Ieder lid van DWS kan deze app installeren, registreren en inloggen. Met deze app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een korfbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van korfbal houdt!

Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s! Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.

Ook kan je hierin jouw persoonlijke gegevens controleren en eventueel aanpassen. Ga hiervoor in de App naar de instellingen onder het kopje algemeen en vervolgens Mijn persoonsgegevens onder kopje Mijn gegevens.

Zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt dat bij DWS bekend is. Mocht je deze niet weten of vragen hebben over de app of je lidmaatschap, stuur dan een email naar korfbaldws@gmail.com

downloaden KNKV Wedstrijdzaken app

Hoe werkt de KNKV wedstrijdzaken app?

Bertram Lagerweij

Ledenadministratie DWS