Wijzigingen doorgeven voor volgend seizoen 2024/2025

12 april 2024

Het einde van het seizoen nadert snel en we zijn al bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, is het van cruciaal belang dat eventuele wijzigingen en afmeldingen uiterlijk 30 april worden doorgegeven.  De reden hiervoor is dat we in mei bij de KNKV moeten aangeven met hoeveel teams we het nieuwe seizoen gaan deelnemen. Als vereniging moeten we daarom tijdig weten hoeveel leden er na de zomer blijven korfballen, zodat we deze nieuwe teams kunnen samenstellen. De start van het nieuwe seizoen is dan in augustus/september.

Daarom willen we jullie vriendelijk verzoeken, mocht je (of je kind) van plan zijn om te stoppen met korfballen, dit graag uiterlijk 30 april door te geven met behulp van het uitschrijfformulier op onze website: https://www.korfbaldws.nl/lidmaatschap/.

Als je andere wijzigingen wilt doorgeven, zoals veranderingen in het lidmaatschap (bijvoorbeeld van spelend naar niet spelend of van spelend naar midweek), maar ook voor aanpassingen in je adresgegevens en/of contactgegevens? Gebruik dan het wijzigingsformulier op dezelfde pagina: https://www.korfbaldws.nl/lidmaatschap/.

We hopen natuurlijk zo min mogelijk opzeggingen te ontvangen en volgend jaar met net zoveel (of meer) leden te starten als we dit jaar eindigen!

Met sportieve groet,

Bertram Lagerweij

Ledenadministratie DWS